Aux Beaux Rivages***

Rue des iles 14
6821 Florenville-sur-Semois, België
tel: 0032 - 61311235 Instagram Routebeschrijving

Welkom in het hotel AUX BEAUX RIVAGES Gaume, Ardennen,

Sinds 1997, ontvangen we u met open armen in ons familiaal hotel, met als enig doel u een aangename, gezellige en plezante vakantie te bezorgen.

Gelegen in de provincie Luxemburg, in het typisch Ardeens dorpje Lacuisine op 3 kilometer van Florenville, langs de Semois, ontvangt het hotel aux beaux rivages u het ganse jaar door in een groene, rustgevende omgeving waar u verschillende sublieme, pittoreske zichten hebt op de rivier en op het bos van Chiny.

Onze 2 suites, 3 apparthotels, 19 comfortkamers en onze kamer op het gelijkvloers, staan ter uwer beschikking.

Voor het grootste genot, heeft het hotel een gastronomisch restaurant. De twee koks en de patroon staan achter het vuur of ze kiemen gevarieerde menu's uit, op basis van verse, seizoensgebonden producten. In de zaal staat de ravissante Helene om u te dienen en te begeleiden tijdens uw smaakvolle ontdekkingen.

In onze volledig gerenoveerde veranda wordt een gevarieerd ontbijt geserveerd. Van op het eveneens vernieuwde achterterras, kunt u genieten van het zicht op de Semois.

Het hotel is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in enerzijds midweek verblijven, van maandag tot vrijdag tegen een heel goede prijs en anderzijds een gastronomisch weekend van vrijdag tot zondag; vraag onze condities.

Ook als u in de regio komt werken, aarzel niet om ons speciaal zakenpakket aan te vragen.

In de omgeving kunt u op zo’n 10 kilometer de abdij van Orval bezoeken, verder is er nog de basiliek van Avioth, de wallen van Montmédy, het wijndorp Torgny, het weergaloze dorp Chassepierre met zijn jaarlijkse, fameuze straatfeesten met diverse artiesten. Voor de natuurliefhebbers, zijn de bosranden, langs de oevers van de Semois, reeds toegankelijk vanaf het hotel.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons hotel, aarzel niet om ons te contacteren.

Vriendelijke groeten, Pano

Hôtel

Restaurant

Het hotel heeft een gastronomisch restaurant waar u heerlijk kunt dineren. De 2 chef-koks en eigenaren staan ​​in de keuken waar ze gevarieerde menu's samenstellen op basis van verse en seizoensgebonden producten. in de zaal ,de prachtige  helene  staat tot uw dienst om u van dienst te zijn en u te begeleiden tijdens uw gastronomische vakantie.

Onze weelderige kamer stelt onze klanten in staat om zich daar in alle rust te vinden dankzij onze goed geplaatste tafels.

Terras

Ons hotel biedt 2 mooie terrassen aan de voorkant van ons etablissement of aan de achterkant een volledig vernieuwd terras met zicht op de tuin en de Semois waar je overdag kan genieten van een klein drankje, een aperitiefje voor de maaltijd of zelfs koffie na de maaltijd.

ontbijt in de veranda

Hier is de locatie van onze eerste dagelijkse bijeenkomst. In onze ruime  veranda van meer dan 130 m², volledig gerenoveerd, verwelkomen wij u elke ochtend om uw uitgebreide ontbijt in buffetvorm te laten serveren.

Voor uw gemak worden er twee services aangeboden:

    6.30 uur tot 7.00 uur (alleen op aanvraag)
    8.30 uur tot 9.30 uur

Hier is een overzicht van uw rijke en gevarieerde ontbijt:

    Vers gebakken gebakjes (pain au chocolat, croissants, couques-suisse)
    Diverse soorten brood en sandwiches (wit, grijs, meergranenbrood, druiven brood, etc.)
    Vleeswaren (ham, gerookte ham, Gaumaisworst, enz.)
    Kazen (gesneden en portie smeerkaas)
    Jam (minimaal 4 smaken), chocopasta, honing
    Granen (minimaal 6 soorten)
    Verschillende yoghurts
    Verse fruitsalade
    Gekookte eieren
    Jus d'orange en appelsap
    Koffie, thee, melk, water, warme of koude chocolademelk

Dit zou iedereen in staat moeten stellen om vitamines en kracht te tanken voordat hij zich op de wegen en paden van Gaume begeeft.

Merk op dat de veranda op verzoek gemakkelijk kan worden omgevormd tot een tweede eetkamer voor uw privérecepties (info en informatie op aanvraag).

Newsletter

Op de hoogte blijven van acties en nieuws?

Abonneer op onze nieuwsbrief!

S'inscrire

Kamers

Services

Gratis diensten

* Een beveiligde wifi-verbinding in het hele hotel.

* Op verzoek bieden we de shuttle van het station van Florenville naar het hotel, evenals de retour.

* 24 uur per dag toegang tot het hotel met uw kamerkaart.

* Alle slaapkamers hebben een flatscreen-tv met kabelkanalen.

* Al onze badkamers hebben een haardroger en toiletartikelen.

* Op verzoek bij de receptie belt u gratis in alle telefoonlijnen naar een vast nummer * in Europa.

* Kamer wekker.

Betaalde services

Hier zijn onze betaalde diensten, vraag bij de receptie:

* Tandenborstel + tandpastakit (tandpasta 5 g + tandenborstel met dop: € 4.

* Scheerset (tube scheerschuim 7 g + scheermesje 2 mesjes: € 4.

* Bij aankoop van de 2 producten is de totaalprijs € 6, -.

* Verhuur van elektrische fietsen: van 30 tot 35 € per dag.

Verhuur van elektrische fietsen

Voor fietsliefhebbers stelt het hotel dit jaar 4 nieuwe elektrische fietsen beschikbaar om u onze prachtige regio vanuit een ander perspectief te laten ontdekken.

 • 2 fietsen voor weg- en onverharde weggebruik voor bosliefhebbers met een batterijbereik van 50 kilometer.
 • 6 fietsen alleen voor gebruik op de weg met een batterijbereik van 100 kilometer.  

De prijs van fietsen is:

 • 30 euro per dag en per fiets voor racefietsen en trailfietsen.
 • 35 euro per dag en per fiets alleen voor racefietsen.

Als er echter 4 fietsen tegelijk worden gehuurd, wordt het enkele tarief van 30 euro per dag en per fiets toegepast.

Aarzel niet om bij de receptie meer informatie te vragen.

geschenk

1 pakket:

Maatwerk: bedrag en opties nader te bepalen. De keuze wordt overgelaten om à la carte een formule van verblijven en maaltijden samen te stellen volgens de smaak van de gelukkige ontvangers van dit geschenk: aantal nachten, type kamers en maaltijden, activiteiten ...

2 pakket:

La Gaume: deze midweekformule voor halfpension voor 4 nachten (maandag tot vrijdag) biedt de mogelijkheid om mooie wandelingen in de regio te plannen en tegelijkertijd te profiteren van een grote korting door te kiezen voor het voordelige midweektarief 380 € voor 2 personen voor 4 nachten in een comfort kamer met een tweepersoonsbed.

3 pakket:

De fijnproevers: Gastronomisch weekend voor 2 personen, deze formule biedt 2 overnachtingen in een comfortkamer, 1 4-gangenmenu, 1 6-gangenmaaltijd en 2 ontbijten. Het perfecte cadeau om een ​​geliefde te vieren of om vrienden, klanten of familieleden te plezieren.

320 € voor 2 personen voor 2 nachten in een comfort kamer met tweepersoonsbed.

pendelbus

Het hotel aux beaux rivages stelt zijn comfortabele shuttles ter beschikking om zijn klanten gratis op te halen van het NMBS-station Florenville. Neem dan van tevoren contact met ons op via +32 61 31 12 35.

Chèque-cadeau

Bied een cadeaubon aan

1 pakket:

Maatwerk: bedrag en opties nader te bepalen. De keuze wordt overgelaten om à la carte een formule van verblijven en maaltijden samen te stellen volgens de smaak van de gelukkige ontvangers van dit geschenk: aantal nachten, type kamers en maaltijden, activiteiten ...

2 pakket:

La Gaume: deze midweekformule voor halfpension voor 4 nachten (maandag tot vrijdag) biedt de mogelijkheid om mooie wandelingen in de regio te plannen en tegelijkertijd te profiteren van een grote korting door te kiezen voor het voordelige midweektarief 420 € voor 2 personen voor 4 nachten in een comfort kamer met een tweepersoonsbed.

3 pakket:

De fijnproevers: Gastronomisch weekend voor 2 personen, deze formule biedt 2 overnachtingen in een comfortkamer, 1 4-gangenmenu, 1 6-gangenmaaltijd en 2 ontbijten. Het perfecte cadeau om een ​​geliefde te vieren of om vrienden, klanten of familieleden te plezieren.

340 € voor 2 personen voor 2 nachten in een comfort kamer met tweepersoonsbed.

S'INSCRIRE

 

Arrangementen

Bar

Hôtel La Roseraie

Reserveringsvoorwaarden

Les présentes conditions générales de réservation s’appliquent à toutes réservations effectuées sur le site www.auxbeauxrivages.be, par téléphone ou par e-mail ou bon de commande signé.

Elles font partie intégrante du contrat.

 • Les tarifs s’entendent hors boissons, TVA et toutes taxes incluses, services compris.
 • La réservation ne sera effective que si cette dernière est garantie par le client, soit en communiquant un numéro de carte de crédit avec date de validité ou par versement d’arrhes, et après réception d’une confirmation de réservation détaillée. Les arrhes ne sont pas remboursables.

Pour les Particuliers:

 • Pour toute annulation effectuée dans les 48 heure avant de la date d’arrivée prévue, le montant de la 1 nuit vous sera facturé pour les séjours de 2 nuits.( pour des réservations entre 1 à 2 chambres)
 • Pour toute annuation effectuée à moins de 48 heure de la date d'arrivée prévue,le montant total de la réservation sera facturé pour les séjours de 3 nuits et plus. ( pour des réservations entre 1 à 2 chambres).
 • Pour toute annulation effectuée à moins de 1 semaine de la date d’arrivée prévue, le montant total vous sera facturé. ( pour les réservations supérieures à 3 chambres).
 • Pour toutes confirmations de réservation effectuées soit par téléphone, mail ou bon de commande, le client est supposé avoir lu nos conditions de réservation sur notre site internet :www.auxbeauxrivages.be et ne pourra pas prétendre le contraire.
 • Toutes demandent d' annulation doit être formuler soite par courrier postale ou par mail.

Les conditions spéciales sont appliquées dans le cas de réservations groupes(*).

 

Conditions spéciales (groupes*)

 • De 7 à 0 jours avant date d’arrivé: 100%
 • De 21 à 8 jours avant date d’arrivé: 50 %
 • De 1000 à 22 jours avant date d’arrivé: 25 EUR

(*)groupes = les réservations de 3 chambres ou plus.

 

Algemene voorwaarden

Conditions générales de vente

Les présentes conditions générales de réservation s’appliquent à toutes réservations effectuées sur le site www.la-roseraie.be, par téléphone ou par e-mail ou bon de commande signé.

Elles font partie intégrante du contrat.

 • Les tarifs s’entendent hors boissons, TVA et toutes taxes incluses, services compris.
 • La réservation ne sera effective que si cette dernière est garantie par le client, soit en communiquant un numéro de carte de crédit avec date de validité ou par versement d’arrhes, et après réception d’une confirmation de réservation détaillée. Les arrhes ne sont pas remboursables.

Pour les Particuliers:

 • Pour toute annulation effectuée à moins de 48 heure de la date d’arrivée prévue, le montant de la 1 nuit vous sera facturé.( pour des réservations entre 1 à 2 chambres)
 • Pour toute annulation effectuée à moins de 1 semaine de la date d’arrivée prévue, le montant total vous sera facturé. ( pour les réservations supérieures à 3 chambres).
 • Pour toutes confirmations de réservation effectuées soit par téléphone, mail ou bon de commande, le client est supposé avoir lu nos conditions de vente sur notre site internet :www.la-roseraie.be et ne pourra pas prétendre le contraire.

Pour les entreprises:

 • Pour une réservation effectuée par une entreprise un bon de commande vous saura envoyer et devra être signé. En cas d’accord aucun changement ne pourra être effectuer par le client, seul l’hôtel aux beaux rivages pourra décider oui ou non du changement demandé, la société la aux beaux rivages pourra réclamer la totalité du bon de commande en cas de désaccord ou de demande d’annulation par l’entreprise.
 • Pour toutes confirmations de réservation effectuées soit par téléphone, mail ou bon de commande, le client est supposé avoir lu nos conditions de vente sur notre site internet :www.auxbeauxrivages.be et ne pourra pas prétendre le contraire.
 • Les conditions générales de vente son valable même pour les clients ou entreprise qui ne parle pas le français, tout client est tenu de faire l’effort de traduire le texte aussi bien pour un particulier que par une entreprise et ne pourra pas prédire le contraire.

 

Tout séjour commencé est entièrement dû.

En cas de non présentation à la date d’arrivée prévue, votre carte de crédit sera débitée du montant total de la réservation, seule la société la aux beaux rivages peut décider le contraire.

 • L’hôtel se réserve le droit de refuser toute réservation dans le cas où le numéro de carte de crédit serait incorrect ou la réservation incomplète.
 • Les cartes VISA, EUROCARD sont autorisées mais nous n’acceptons ni les chèques, ni les chèques repas ni les tickets restaurant.
 • Les chiens sont autorisés moyennant un supplément de 10€ par chien et par nuit (limité à 2 chiens par chambre).
 • Check-in : 14h00 – 18h00 / Check-out : 08h00 – 11h00.

Privacy beleid

Règles de confidentialité
Vos données sont collectées uniquement dans le but de vous proposer nos services dans les meilleures conditions. Notre société s’engage à respecter la confidentialité de vos données. Vous trouverez ci-dessous le détail de la manière dont vos informations personnelles seront utilisées comme votre nom, votre adresse, votre mail, ….
Ces règles concernent exclusivement la collecte de données sur notre site via les formulaires de contact.

L’utilisation du site et le fait de remplir des formulaires impliquent votre accord sur la collecte de vos informations personnelles qui seront utilisées comme suit :

Quelles informations sont collectées ?
Nous collectons les coordonnées générales de l’internaute, à savoir (selon les champs disponibles) son nom, prénom, adresse complète, téléphone, adresse e-mail ainsi que des informations propres aux services pour lesquels votre demande sera faite.

Que faisons-nous avec vos informations ?
L’objectif en récoltant vos données est de répondre à vos demandes d’informations en relations avec les services et produits contenus sur notre site internet. (demandes de catalogue, information sur les prix, demande de devis ou d’information générale).

Communication client : grâce à vos données, nous pourrions prendre contact avec vous car nous considérons cet échange comme partie intégrante de notre service. Nous pourrions utiliser votre adresse e-mail et/ou postale pour vous informer de nos nouveautés, de promotions, et offres de tiers qui seraient susceptibles de vous intéresser.
Il vous sera toujours et à tout moment possible de vous désabonner en cliquant sur le lien « Se désabonner » figurant en bas de page de chaque e-mail.

Partage de vos informations.
Vos données collectées ne seront jamais transmises à des entreprises tierces.

Suppression de vos informations personnelles
En cas de stockage de vos informations dans une base de données et utilisées pour l’envoi de newsletters (voir paragraphe ci-dessus : communication client), il vous sera toujours possible de vous désinscrire en cliquant sur le lien prévu à cet effet en bas de chaque e-mail.

Conditions d’utilisation des cookies
Les cookies, qu’est-ce que c’est ?
Le site utilise des cookies, une pratique courante sur de nombreux sites Internet. Les cookies sont de petites quantités d’informations stockées dans des fichiers textes qui sont enregistrés sur votre ordinateur lorsque vous visitez le site. Les informations stockées dans ces fichiers seront renvoyées à notre serveur lors de votre prochaine visite.

À quoi servent les cookies ?
Les cookies ont deux fonctions : faciliter la navigation sur un site Internet, et collecter des informations, comme par exemple mémoriser le contenu de votre panier, ou le mot de passe de votre compte utilisateur. C’est grâce à cela que, lors de votre prochaine visite sur notre site, vous retrouverez les produits que vous aviez placés dans votre panier, et vous n’aurez pas besoin de renseigner votre mot de passe pour vous connecter.

Les cookies enregistrent-ils des informations personnelles ?
Les cookies ne mémorisent aucune information personnelle, et aucune information qui permettrait de vous identifier en tant que personne. D’autre part, les cookies ne peuvent pas endommager (les fichiers de) votre ordinateur.
Nous utilisons les types de cookies suivants :

 • Cookies fonctionnels : ils servent à faciliter votre navigation sur notre site Internet. Nous utilisons des cookies fonctionnels pour vous permettre d’ajouter des produits à votre panier, et de les retrouver dans votre panier lorsque vous revenez sur notre site Internet. Nous utilisons également des cookies qui, lorsque nous utilisons la fonction de dialogue en ligne, nous permettent de suivre les transactions que vous réalisez à l’écran, et nous donnent ainsi les moyens de vous guider pas à pas, le cas échéant. Un cookie permet de contrôler si l’utilisateur a choisi de fermer cette pop-up explicative, afin qu’elle ne revienne pas s’afficher à l’écran à chaque fois. C’est aussi un cookie qui est utilisé pour ne plus afficher la barre d’informations concernant l’utilisation des cookies une fois que l’utilisateur l’a fermée.
 • Cookies utilisés à des fins d’analyse : ces cookies nous permettent d’analyser le comportement de navigation des visiteurs de notre site Internet. Nous nous en servons pour, le cas échéant, améliorer la convivialité de notre site.
 • Cookies publicitaires : ces cookies nous permettent d’analyser la pertinence des publicités que nous publions sur notre site. Ainsi, nous sommes en mesure d’identifier et d’afficher les publicités et les offres promotionnelles qui correspondent le mieux à vos centres d’intérêt.